GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει κλείσει λένε κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη

Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει κλείσει, διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ. "Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση της συζήτησης, η οποία έχει γίνει...


Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει κλείσει, διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ.
"Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση της συζήτησης, η οποία έχει γίνει διεξοδικά για τα διαδικαστικά ζητήματα. Το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε στα θέματα ουσίας. Είναι η ώρα της πολιτικής" επισήμαναν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.
Για το θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι ίδιοι κύκλοι τόνισαν: "Υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά ότι μετά την άρνηση των τριών μεγάλων ελληνικών εταιρειών να διασφαλίσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της ψηφοφορίας το θέμα έχει κλείσει".
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε βίντεο από τις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης είχε αναφέρει: "Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι".
Παράλληλα ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τόνισε: "Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;"
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση