GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός για τον κυκλώνα Μαρία - Πλήττει την Καραϊβική - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το μάτι του κυκλώνα Μαρία, ο οποίος ενισχύθηκε σε κατηγορία 5, την ανώτατη της κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, βρίσκεται πάνω από το νησί Δομινίκ...


Το μάτι του κυκλώνα Μαρία, ο οποίος ενισχύθηκε σε κατηγορία 5, την ανώτατη της κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον, βρίσκεται πάνω από το νησί Δομινίκα της Καραϊβικής, σύμφωνα με το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων, που επικαλείται δεδομένα από το γαλλικό νησί της Μαρτινίκας και από αμερικανικά αεροσκάφη, ο κυκλώνας, με ανέμους ταχύτητας 260 χιλιομέτρων την ώρα, καλύπτει 15 χιλιόμετρα την ώρα και κινείται προς τα δυτικά-βορειοδυτικά.

Ο "δυνητικά καταστροφικός" κυκλώνας είχε ήδη ξεριζώσει δέντρα και στύλους του δικτύου ηλεκτροδότησης, είχε προκαλέσει σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Ο κυκλώνας Μαρία πλήττει την Καραϊβική περίπου δέκα ημέρες μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα.

Όπως αναφέρουν οι μετεωρολόγοι του NHC, τις επόμενες ώρες οι άνεμοι του κυκλώνα Μαρία αναμένεται να πλήξουν τη Γουαδελούπη και τη Μαρτινίκα.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: EPA, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση