Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

  Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ριτζ από την "Τόλμη και γοητεία" - ΦΩΤΟ


  Ο Ριτζ, κατά κόσμον Ρον Μος, αποτελούσε για πολλά χρόνια… κρυφό πόθο, εκατομμυρίων γυναικών, που παρακολουθούσαν τη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία».
  Ο ηθοποιός είναι σήμερα 65 ετών, εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ τραγουδάει και σε δικό του ροκ συγκρότημα. Ο Ρον παραμένει γοητευτικός και φαίνεται ο χρόνος ότι τα σημάδια του χρόνου δεν τον έχουν αγγίξει ιδιαίτερα.
  Δείτε εικόνες:


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 17 Σεπ 2017, 6:25:00 μ.μ.

  Στον κύριο Μπαλωμενάκη πρόεδρο της επιτροπής για τα < σκάνδαλα στην υγεία>

  Κύριε Μπαλωμενάκη γεια σας.

  Κατά τύχη είδα τις τελευταίες συνεδριάσεις της επιτροπής για την υγεία στην οποία εσείς προεδρεύετε και μου έκανε εντύπωση, κάκιστη εντύπωση, ο τρόπος που διευθύνετε την συζήτηση στην επιτροπή που διερευνά τα σχετικά θέματα.
  Η όλη στάση σας ένα πράγμα δείχνει, ότι μόνη σας έγνοια είναι συνεχώς να κλείνετε όποια έχει ανοιχτεί και βαρύνει την μεριά του σύριζα ή των ανέλ.
  Προπαντός αυτό φαίνεται καθαρά τώρα που ο Κύριος Σαλμάς, που εξετάζετε για υπόθεση που τον αφορά κατά το κατηγορητήριο επικαλείται το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Κύριος Βορίδης επί Κυβερνήσεως Σαμαρά, υπέγραψε πρόταση νόμου ο οποίος συνοδευόταν από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση όσων υπηρεσιακών παραγόντων ο νόμος ορίζει, και δεικνύει πως θα πληρώνετε μια ιατρική πράξη, και η οποία πρόταση νόμου, τελικώς δεν απέκτησε ισχύ νόμου αφού δεν πήρε ΦΕΚ, αλλά η κυβέρνηση σας τον εφάρμοσε ως να είχε ισχύ και έκανε πληρωμές κανονικά, δηλαδή οποιαδήποτε χρήση του ως να ήταν κανονικός νόμος έγινε ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, ΟΧΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΝΟΜΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
  Μήπως Κύριε Μπαλωμενάκη η κυβέρνηση σας δολίως κινούμενη τον εφάρμοσε ως να ήταν κανονικός νόμος;

  Κύριε Μπαλωμενάκη, και αυτό είναι το χειρότερο για εσάς, οτιδήποτε προσβλητικό κατά την ένταση ύφους – φωνής ξεκινήσει να ακούγεται από συριζαίους-ανέλ-χρυσή αυγή και λοιπά δεν το διακόπτετε, αντιθέτως κάνετε ότι μπορείτε μια εύλογη υπερασπιστική κουβέντα να την διακόψετε και όσο μπορείτε να την σταματήσετε.

  Κύριε Μπαλωμενάκη είσαστε δικηγόρος….. σε ποιο δικαστήριο, σε ποια δίκη, σε ποια υπόθεση όσο βαριά και απεχθής και αν ήταν, φόνος, παιδεραστία, ναρκωτικά, εμπορία ανθρώπων ο πρόεδρος του δικαστηρίου επέτρεψε στον οποιοδήποτε που κατά την διαδικασία προβλέπετε και έχει τον λόγο, να χειρονομεί και να ξελαρυγγιάζετε προς τον μάρτυρα, ή και σε οποιοδήποτε άλλον ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ; Για να δείξουν την τάχα μου εσωτερική τους ένταση και αγανάκτηση;
  Πιθανότατα σε καμιά τουλάχιστον στην πατρίδα μας. Εσείς όμως το επιτρέπετε.
  Κύριε Μπαλωμενάκη έψαξα στην Google και βρήκα τις δίκες των χουντικών, και των βασανιστών επί χούντας, και είδα ότι η όλη διαδικασία από πλευράς προεδρείου, κατηγόρων, υπερασπίσεως, ΣΕ ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΤΕ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ! Και αναρωτήθηκα, τι χειρότερο από αυτούς έχει διαπράξει ο Κύριος Σαλμάς και επιτρέπετε τον διασυρμό του; Τόσα πολλά κακορίζικα απωθημένα έχουν κάποιοι;
  Κύριε Μπαλωμενάκη τον Κύριο Σαλμά τον έχω δει μόνο από τηλεοράσεως, δεν γνωρίζω ούτε συνεργάτες του, ούτε φίλους του, ούτε συγγενείς του, ούτε έχω ωφεληθεί ποτέ το παραμικρό από κανένα πολιτικό κόμμα.
  Εσάς όμως που σας ψήφισα στις εκλογές, και αυτό μου δίνει το πολιτικό δικαίωμα να απευθύνομαι σε εσάς με αυτήν την επιστολή, δεν θα σας ξαναψηφίσω.
  Σας εύχομαι η ιστορία να γράψει μόνο ότι προεδρεύσατε στην επιτροπή αυτή και να μην σχολιάσει καθόλου, μα καθόλου τον τρόπο που διευθύνατε την συζήτηση.

  Item Reviewed: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ριτζ από την "Τόλμη και γοητεία" - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr