GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτων για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Μετά τη σύλληψη ενός 18χρονου άνδρα, το πρωί του Σαββάτου, η βρετανική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτ...


Μετά τη σύλληψη ενός 18χρονου άνδρα, το πρωί του Σαββάτου, η βρετανική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή στο μετρό του Λονδίνου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Στην παρούσα φάση, συνεχίζουμε να εξετάζουμε την πιθανότητα να μην ήταν μόνο ένα πρόσωπο υπεύθυνο για την επίθεση», δήλωσε χθες βράδυ σε συνέντευξη Τύπου ο Νιλ Μπάσου, αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μονάδας της αστυνομίας.

«Προτεραιότητά μας είναι (…) να αναγνωρίσουμε και να εντοπίσουμε και άλλους πιθανούς υπόπτους», πρόσθεσε.

Σε μήνυμα που μεταδόθηκε τηλεοπτικά έπειτα από επείγουσα σύγκληση της κυβέρνησης, η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ υπογράμμισε πως είναι «πολύ νωρίς» για να ειπωθεί αν ήταν γνωστός στις δυνάμεις της τάξης, όπως είχε γράψει την Παρασκευή στο twitter ο Ντόναλντ Τραμπ προκαλώντας την αντίδραση της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

«Είναι μια έρευνα που προχωρά πολύ γρήγορα. Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μειώσουμε τις απειλές στη χώρα», δήλωσε η επικεφαλής της λονδρέζικης αστυνομίας, Κρεσίντα Ντικ, στο BBC.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση