GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και την...


Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και την Ήπειρο οι οποίες θα επεκταθούν σταδιακά στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική και βόρεια Πελοπόννησο.

Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει κυρίως στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά της δυτικής χώρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς, στα δυτικά από 17 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 31, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 28.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο νότιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση