GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την πετρελαιοκηλίδα - ΦΩΤΟ

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του Σαρωνικού τις τελευταίες ημέρες, μετά την πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπ...


Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του Σαρωνικού τις τελευταίες ημέρες, μετά την πετρελαιοκηλίδα που δημιουργήθηκε από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου "Αγία Ζώνη ΙΙ".

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί πρώτο θέμα σχολιασμού, καθότι με αφορμή το περιστατικό έχει ξεσπάσει και νέα πολιτική θύελλα. Επιπλέον, πολλοί είναι και οι επώνυμοι οι οποίοι εκφράζουν τη θλίψη τους για αυτή την τεράστια οικολογική καταστροφή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τον Σαρωνικό από ψηλά λίγες ημέρες πριν από την καταστροφή, όπως λέει χαρακτηριστικά.

"SOS Αργοσαρωνικός. Έγκλημα και τιμωρία(?)... θλίψη και οργή!!!...Από που να ξεκινήσεις και που να φτάσεις... και "χαρακίρι ντροπής και αποτυχίας" να κάνουν οι ανευθυνουπεύθυνοι, η ζημιά της πετρελαιοκηλίδας έγινε… Να βοηθήσουμε ο καθένας όπως μπορεί… Καλημέρα... (η φωτογραφία είναι μια βδομάδα πριν τη καταστροφή). ...τα like δεν έχουν καμία σημασία ... όσο η αφύπνιση!", έγραψε η γνωστή ερμηνεύτρια.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση