GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση και επεισόδια στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα στη Δραπετσώνα - Δύο τραυματίες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στις πορείες μνήμης στον Παύλο Φύσσα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από...


Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στις πορείες μνήμης στον Παύλο Φύσσα σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του, που συμπληρώνονται σήμερα.

Στον Πειραιά, ομάδες αγνώστων έστησαν οδοφράγματα σε πολλά σημεία και άναψαν φωτιές, ενώ πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική στους δρόμους της Δραπετσώνας, ιδίως στις οδούς Μακρυγιάννη, Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίου Δημητρίου. Στα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, επίθεση με πέτρες δέχθηκε από κουκουλοφόρους ένα συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μαζανίτης, καθώς και ένας οπερατέρ, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον "Ευαγγελισμό".

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της αστυνομίας. Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου.

Η απάντησε των αστυνομικών ήταν άμεση. Οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ώστε να απομακρύνουν το πλήθος.

Επεισόδια σημειώθηκαν όμως και στην Πάτρα, όταν κουκουλοφόροι που συμμετείχαν στην πορεία, έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση