GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πρόθεση να εξαντλήσει την τετραετή θητεία της στην καγκελαρία εξέφρασε η Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ, ξεκαθάρισε σήμερα ότι πρόκειται να εξαντλήσει την προσεχή τετραετή θητεία της ως καγκελάριος, μετά τις χθεσινές εκλογέ...


Η Άνγκελα Μέρκελ, ξεκαθάρισε σήμερα ότι πρόκειται να εξαντλήσει την προσεχή τετραετή θητεία της ως καγκελάριος, μετά τις χθεσινές εκλογές που έφεραν το κόμμα της στην πρώτη θέση, αλλά με σημαντικές απώλειες ψηφοφόρων που μετακινήθηκαν στο ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

«Η απόφαση μου πέρυσι (να είμαι υποψήφια για μια πλήρη θητεία) δεν συνδεόταν με το ποσοστό που θα έπαιρνα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι πραγματοποίησε την προεκλογική εκστρατεία της «χωρίς ψευδαισθήσεις» και ότι η τέταρτη θητεία της μπορεί να είναι δύσκολη.

Η Μέρκελ δήλωσε ότι οι ψηφοφόροι έδωσαν τώρα την ετυμηγορία τους και τα κόμματα θα πρέπει να αποδεχθούν το αποτέλεσμα, επιδιώκοντας να σχηματίσουν κυβέρνηση και να αποφευχθούν νέες εκλογές.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση