GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τζιχαντιστές απειλούν τον πρίγκιπα Χάρι - Θα σε στείλουμε στην κόλαση - ΦΩΤΟ

Σε νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, ένας τζιχαντιστής εξαπολύει απειλές κατά του πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας μεταξύ ...


Σε νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, ένας τζιχαντιστής εξαπολύει απειλές κατά του πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θα τον στείλουν στην κόλαση.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ένας άνδρας, που αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl από τη Σιγκαπούρη, και ο οποίος απειλεί τον Βρετανό πρίγκιπα με αφορμή τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Σιγκαπούρη για την τρομοκρατία, λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

"Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας, ώστε να στείλουμε εσένα και τα απάτσι σου στην κόλαση;" φέρεται να λέει ο τζιχαντιστής.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι ο άνδρας που απείλησε τον πρίγκιπα Χάρι πιστεύεται ότι είναι 39 ετών και ονομάζεται Meghat Shahdan bin Abdul Samad.

Πηγή πληροφοριών: telegraph.co.uk, dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση