Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

  Το Ποτάμι για το Ελληνικό: Η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη


  Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζει τις εξελίξεις με το Ελληνικό και τη νέα αναβολή στη συνεδρίαση του ΚΑΣ.

  «Η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό αναβλήθηκε χθες για τρίτη φορά. Οι μήνες περνούν, τα χρόνια περνούν οι δημόσιες υπηρεσίες συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν, η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση:

  «Ο πρωθυπουργός καλεί τους επενδυτές που έδιωχνε μέχρι χθες να έρθουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση λέει ότι θέλει να προχωρήσει το έργο στο Ελληνικό και δηλώνει δυσαρεστημένη από τις καθυστερήσεις, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Είναι όμως η κυβέρνηση που προΐσταται των δημόσιων υπηρεσιών κι αυτή που δείχνει παντελώς ανίκανη να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες με κίνδυνο τη ματαίωση της επένδυσης. Με τα λόγια δεν γίνονται επενδύσεις».

  «Χρειάζεται εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, αποφασιστικότητα και ικανότητα. Και τέτοια στοιχεία δεν διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», συνεχίζει το Ποτάμι και επισημαίνει ότι «Πιθανή ματαίωση θα ικανοποιήσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και τώρα αντιδρούν λυσσαλέα, αλλά θα βλάψει σοβαρά τη χώρα και θα στερήσει σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να βρουν δουλειά».

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το Ποτάμι για το Ελληνικό: Η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη Rating: 5 Reviewed By: Press- gr