GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικό! Τέλος ο Σόιμπλε από το υπουργείο Οικονομικών

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και να αναλάβει τα καθήκοντα του πρ...


Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου της γερμανικής Βουλής (Μπούντεσταγκ), δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Άνγκελας Μέρκελ (CDU), Φόλκερ Κάουντερ, με ανακοίνωσή του.
Η κεντροδεξιά συμμαχία CDU/CSU θα προτείνει τον Σόιμπλε ως υποψήφιο για τη θέση του προέδρου του γερμανικού κοινοβουλίου στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος την 17η Οκτωβρίου, όπως δήλωσε ο Κάουντερ.
«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συμφώνησε να είναι υποψήφιος για την θέση», τόνισε ο Γερμανός πολιτικός.
Ο ηγέτης του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών Κρίστιαν Λίντνερ ανέφερε σε ένα tweet που έστειλε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του FDP θα στηρίξει την υποψηφιότητα Σόιμπλε για την προεδρία της Μπούντεσταγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση