GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γεωργιάδης για την πετρελαιοκηλίδα: Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι ο υπουργός

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σχετικά με την υπόθεση της βύθισης του "Αγία Ζώνη 2" άσκησε ο αντιπρόεδρ...


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σχετικά με την υπόθεση της βύθισης του "Αγία Ζώνη 2" άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

"Στη Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι ο υπουργός" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

"Άντε και είναι ανίκανοι, άντε και τους έφυγε η κηλίδα, άντε και τα κάνανε θάλασσα, ένας ρε παιδί μου, δεν έχει τσίπα να πει "εγώ σηκώνομαι και να φύγω για αυτό τον λόγο; Έτσι για την τιμή των όπλων" τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

1 σχόλιο

  1. Τι είπε πάλι ο μέγας φασίστας!!!

    Η πρώτη παρατήσει του σαπιοκάραβου έγινε το 2013..Μήπως θα πρέπει να ψαχτούν ΚΑΛΆ οι λιμενικοί που δίνουν αυτές της παράτασης;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΎ;..

    Αδωνι λες πολλά χωρίς να γνωρίζεις πολλά..ΠΗΓΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. .ΟΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΙΣ ΚΌΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση