GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση του Βουτσά για τα παιδιά των ηθοποιών που θα συζητηθεί - Τι είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη και τον γιο του

Την τεκμηριωμένη του άποψη εξέφρασε ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, για την υποκριτική και το ενδεχόμενο ο γιος του να ακολουθήσει το συγκεκ...


Την τεκμηριωμένη του άποψη εξέφρασε ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, για την υποκριτική και το ενδεχόμενο ο γιος του να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επαγγελματικό δρόμο.
«Ηθοποιός εδώ πέρα όχι. Αν μετρήσεις τα δάχτυλα του ενός χεριού, θα δεις ότι ούτε τόσοι δεν είναι αυτοί που ξεπέρασαν τους γονείς τους εδώ αλλά και διεθνώς. Ούτε τραγουδιστές ούτε ηθοποιοί. Πες μου έναν ηθοποιό που ξεπέρασε τον πατέρα ή τη μάνα του εδώ στην Ελλάδα.
Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το «βάρος» του πατέρα της. Η Θεοδώρα μου στην Αθήνα έπαιξε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, δυσκολευόταν. Πήγε στην Ολλανδία, μαζί με τον άντρα της κι έκανε Αριστοφάνη, Αισχύλο γιατί δεν ξέρουν τον Βουτσά εκεί. Έκανε και αμερικανικές ταινίες, αλλά εκεί ο Βουτσάς δεν υπάρχει.
Το «βάρος» του ονόματος είναι μεγάλο, ασήκωτο. Αν ο Φοίβος αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, να πάει στο εξωτερικό, δεν θα τον αφήσω εδώ, γιατί δεν θα κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση