GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μεταμόσχευση νεφρού υποβλήθηκε η Σελένα Γκόμεζ - ΦΩΤΟ

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε σήμερα πως υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι, εξαιτίας της ασθένειας του λύκου από την οποία υποφ...


Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε σήμερα πως υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού το καλοκαίρι, εξαιτίας της ασθένειας του λύκου από την οποία υποφέρει.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρει ότι η φίλη της Φράνσια Ράισα της δώρισε το όργανο. Όπως λέει, δημοσιοποιεί το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωής της επειδή θέλει να εξηγήσει, γιατί οι θαυμαστές της είχαν να διαβάσουν νέα της πολύ καιρό, παρά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου τον Μάρτιο.

"Συνεπώς αποκαλύπτω ότι έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω του λύκου μου και ότι αναρρώνω. 'Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου όλη", γράφει, ενώ ανάρτησε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου έχοντας στο πλευρό της τη φίλη της.

Επίσης, η νεαρή σταρ ευχαρίστησε την 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Φράνσια Ράισα μέσω της ανάρτησής της. "Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ράισα", γράφει. "Μου πρόσφερε το καθοριστικό δώρο και τη θυσία δίνοντας το νεφρό της σε εμένα. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα".

Η Γκόμεζ κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ "It Ain't Me" στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Νορβηγό Kygo τον Μάρτιο, το τραγούδι περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ. 'Εκτοτε, έκανε δημόσιες εμφανίσεις αλλά λόγω της εγχείρησης δεν πρωτοστάτησε στην προώθηση του δίσκου της, όπως συνηθίζεται.

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανάρρωσή της από την εγχείρηση ήταν στη Νέα Υόρκη με τον φίλο της, τον καναδό μουσικό The Weeknd, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η Σελένα Γκόμεζ απείχε αρκετό καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι γιατί έπασχε από κρίσεις πανικού, άγχος και κατάθλιψη. Η ίδια δήλωσε ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας που ακόμη την ταλαιπωρούν είναι μια παρενέργεια της διάγνωσης πέρυσι του λύκου.

Ο λύκος πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα. Στα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνονται η ακραία κόπωση, τα εξανθήματα κυρίως στο πρόσωπο, στους καρπούς και στα χέρια μαζί με πόνο και πρήξιμο.

Στην ανάρτησή της, η γεννημένη στο Τέξας καλλιτέχνης αναφέρει ότι λίγα είναι γνωστά για την ασθένεια αυτή. "Ο λύκος συνεχίζει να είναι πολύ δυσνόητος αλλά έχει σημειωθεί πρόοδος", τονίζει.

Πηγές πληροφοριών: Reuters, BBC, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση