GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυστηρή εποπτεία διαρκείας και νέα προαπαιτούμενα από τις Βρυξέλλες

Την κατηγορηματική δήλωση του Πιερ Μοσκοβισί ότι και μετά το μνημόνιο η Ελλάδα θα μείνει υπό αυστηρή εποπτεία για δεκαετίες, αλλά και κό...


Την κατηγορηματική δήλωση του Πιερ Μοσκοβισί ότι και μετά το μνημόνιο η Ελλάδα θα μείνει υπό αυστηρή εποπτεία για δεκαετίες, αλλά και κόκκινες μολυβιές για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης και την καταδίκη Γεωργίου ήταν τα πρώτα μηνύματα από τις Βρυξέλλες μετά την σιγή των όπλων λόγω καλοκαιριού.

Λίγες ημέρες πριν επιστρέψουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών (θα αρχίσουν να έρχονται από την Δευτέρα 11 του μήνα) ήρθε χθες ο κ. Μοσκοβισί να διαγράψει το σενάριο της «καθαρής εξόδου» από το μνημόνιο σε ένα χρόνο από τώρα τον Αύγουστο.

Την αφορμή έδωσε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Χουντή σχετικά με το καθεστώς εποπτείας μετά το τέλος του τρίτου μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση