GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσείς θα επιτρέπατε στα παιδιά σας να το κάνουν αυτό;

Η ασυνειδησία και η ανευθυνότητα των οδηγών στου ελληνικούς δρόμους, φαίνεται να μην έχουν όρια, αφού καθημερινά παρατηρούνται παραβατι...


Η ασυνειδησία και η ανευθυνότητα των οδηγών στου ελληνικούς δρόμους, φαίνεται να μην έχουν όρια, αφού καθημερινά παρατηρούνται παραβατικές συμπεριφορές.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι οδηγοί αρκετές φορές εκθέτουν σε κίνδυνο και ανήλικα παιδιά, χωρίς να σκεφτούν τις δραματικές συνέπειες που ενδέχεται να ακολουθήσουν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ενήλικες να οδηγούν μοτοσικλέτες, έχοντας πάνω ένα ή και δύο παιδιά, συνήθως μάλιστα χωρίς να φορούν κράνος.
Σε νέα φωτογραφία  βλέπουμε ένα -ευτυχώς- όχι συχνό, αλλά παρόλα αυτά περιστατικό ανευθυνότητας. Σε ένα σμαρτ κάμπριο αυτοκίνητο στη Νίκαια, δύο κοριτσάκια είναι όρθια και έχουν το κεφάλι τους έξω από το αυτοκίνητο, πράγμα απαράδεκτο και επικίνδυνο.
Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση