GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για τις πυρκαγιές στην Ηλεία

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από κλιμάκιο του τμήματος Αντιμετώπιση...


Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από κλιμάκιο του τμήματος Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι συλληφθέντες φέρονται ως υπαίτιοι πρόκλησης δύο πυρκαγιών, το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής, σε αγροτοδασικές εκτάσεις, στη θέση «Βρεστά-Τσαπαρέικα» του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, ερευνάται πιθανή εμπλοκή των συλληφθέντων σε άλλες τρείς αγροτοδασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν πριν από λίγο καιρό στην ίδια περιοχή. Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν αύριο στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση