GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το «George Michael: Freedom», το οποίο γυρίστη...


Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Τζορτζ Μάικλ θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το «George Michael: Freedom», το οποίο γυρίστηκε πριν από τον θάνατό του, το 2016, και αφηγητής είναι ο ίδιος ο τραγουδιστής.

Επειδή ενεπλάκη σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό στη δημιουργία του, μπορεί να θεωρηθεί κατά μία έννοια το τελευταίο του έργο.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στα χρόνια διάπλασής του ως καλλιτέχνη έως το άλμπουμ «Listen Without Prejudice Vol. 1». Παρακολουθεί τη διαβόητη δικαστική διαμάχη με τη δισκογραφική εταιρεία του στο Ανώτατο Δικαστήριο. Και κάνει βουτιά στην προσωπική του ζωή, καθώς μιλά για τον θάνατο του Βραζιλιάνου Ανσέλμο Φελέπα, συντρόφου του Μάικλ.

Και τα πέντε supermodels που πρωταγωνίστησαν στο «Freedom '90», η Ναόμι Κάμπελ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Σίντι Κρόφορντ, η Τατιάνα Πάτιτζ και η Λίντα Εβαγκελίστα, συζητούν για την εμπειρία τους στο γύρισμα του videoclip. Παρόντες είναι και οι Στίβι Γουόντερ, Έλτον Τζον, Ζαν Πολ Γκοτιέ και πάμπολλοι άλλοι.

Όσο για τη σκηνοθεσία, την έχουν αναλάβει τόσο ο Τζορτζ Μάικλ όσο και ο Ντέιβιντ Όστιν, ενώ ή παραγωγός εταιρεία είναι η Sony Music Entertainment UK.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση