GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαϊάμι: Δεκάδες συλλήψεις για λεηλασίες κατά την επέλαση του κυκλώνα Ίρμα - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Σε περισσότερες από 50 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Μαϊάμι για κρούσματα λεηλασιών που σημειώθηκαν κατά το διάστημα της επέλασης ...


Σε περισσότερες από 50 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Μαϊάμι για κρούσματα λεηλασιών που σημειώθηκαν κατά το διάστημα της επέλασης του κυκλώνα Ίρμα.

Ανάμεσα σε αυτούς τους 50, οι 26 κατηγορούνται ότι συμμετείχαν από κοινού στη διάρρηξη και λεηλασία ενός μονάχα πολυκαταστήματος, του γνωστού Wal Mart, τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου.

Η αστυνομία του Μαιάμι ήρε το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας (19:00-07:00) που είχε επιβληθεί από την Κυριακή, ωστόσο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν λεηλασίες, ληστείες ή άλλες εγκληματικές ενέργειες, οι αστυνομικοί θα εργάζονται σε 12ωρες βάρδιες καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

«Δεν θα ανεχθούμε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα ή λεηλασίες ή οποιονδήποτε αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί τους συμπολίτες μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπαρχηγός της τοπικής αστυνομίας Λούις Καμπρέρα.

Η αστυνομία του Μαϊάμι ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία συλληφθέντων για συμμετοχή σε λεηλασίες, γράφοντας στη λεζάντα το εξής μήνυμα:

«Σκέφτεστε να κάνετε λεηλασίες; Ρωτήστε αυτούς τους άνδρες πώς κατέληξε η απόπειρά τους. #stayindoors (μείνετε μέσα)».

Wow! Look at all these Asians stealing sneakers/looting stores instead of evacuating Miami due to Hurricane Irma.

High IQs at work! pic.twitter.com/lpKg441Ovq

— Tree of Logic 🌲 👌 (@Tree_of_Logic) September 11, 2017

In Miami, Police arrested at least 28 people for burglary and looting with numerous incidents caught on camera. pic.twitter.com/nPXdknJ8Q2

— CBS This Morning (@CBSThisMorning) September 11, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση