GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Χουντικό σύνθημα μέσα στη Βουλή από βουλευτή της Χρυσής Αυγής...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, προκάλεσε για άλλη μία φορά από το βήμα της Βουλής, ο οποίος κλείνοντας την τοποθέτησή του...


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, προκάλεσε για άλλη μία φορά από το βήμα της Βουλής, ο οποίος κλείνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, χρησιμοποίησε χουντικό σύνθημα "Ελλάς , Ελλήνων Χριστιανών" προκαλώντας την ηχηρή αντίδραση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
«Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες. Να δώσετε, λοιπόν, και στον φτωχό τον Έλληνα, που δουλεύει τόσα χρόνια, να δώσετε και στον φτωχό τον Έλληνα, τον άνεργο, που δεν έχει να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι, να δώσετε και σε αυτόν σπίτι, να του δώσετε εκτάσεις γης και να του δώσετε χρήματα, να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία στην οποία τον έχετε βάλει. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε και θα δούμε αν αυτός ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής. Και όσο να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε και θα φωνάζουμε "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών"», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του ο Γιάννης Λαγός και όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκαν αντιδράσεις.
Στο σημείο αυτό μάλιστα από τη πλευρά της ΧΑ υπήρχαν έντονα χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς φώναζε "Η Χούντα είναι εδώ!"
«Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό», ήταν η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση