GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμό επεισόδιο στη Λέσβο - Η τουρκική ακτοφυλακή παρενόχλησε το λιμενικό - ΒΙΝΤΕΟ

Θερμό επεισόδιο μεταξύ σκαφών του ελληνικού λιμενικού και της τουρκικής ακτοφυλακής σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα ανοιχτά της Μυτιλήνης. ...


Θερμό επεισόδιο μεταξύ σκαφών του ελληνικού λιμενικού και της τουρκικής ακτοφυλακής σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvosnews.gr, πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος είχε βγει στα ελληνικά χωρικά ύδατα ώστε να διασώσει μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο.

Όταν οι άνδρες του λιμενικού επιβίβασαν στο πλωτό όλους τους μετανάστες, έδεσαν το φουσκωτό στην πρύμνη τους και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Εκείνη τη στιγμή δύο σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, τα οποία μπήκαν στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς γύρω από το πλωτό σκάφος του λιμενικού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα όλοι οι επιβαίνοντες.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση