GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΣΥΓΓΕΝΗΣ του Κουρουμπλή η γυναίκα που προκάλεσε σάλο στη Βουλή...

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, παραδέχθηκε πως η γυναίκα που προκάλεσε σάλο χθες στην επιτροπή της Βουλής με τη συμπεριφ...


Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, παραδέχθηκε πως η γυναίκα που προκάλεσε σάλο χθες στην επιτροπή της Βουλής με τη συμπεριφορά της είναι συγγενής του.
Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση του δημοσιογράφου παραδέχθηκε πως η γυναίκα που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε την αντιπολίτευση με τη συμπεριφορά της, είναι συγγενής του.
Ο κ. Κουρουμπλής ερωτώμενος για το θέμα απάντησε: «Δεν έχω δικαίωμα να έχω ένα άτομο της εμπιστοσύνης μου, δίπλα μου;».
Όλα ξεκίνησαν χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος για το θέμα της πετρελαιοκηλίδας, την ώρα που ήταν στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. "Γιατί γελάτε κυρία μου, σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε ας βγείτε έξω", είπε κάποια στιγμή οργισμένος ο πρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στη συγγενή του υπουργού.
Τη στάση της επέκρινε σε πολύ έντονο ύφος και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ενώ ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα.
Λίγο αργότερα, κι ενώ ο κ. Κουρουμπλής βρισκόταν στο βήμα, η σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας σηκώθηκε από τη θέση της για να αποχωρήσει.
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επέλεξε να περάσει ακριβώς πίσω από τον υπουργό Ναυτιλίας την ώρα που μιλούσε, αντί να αποχωρήσει από την αίθουσα, κατεβαίνοντας από τα σκαλιά που βρίσκονται δίπλα στα υπερυψωμένα έδρανα.
Δείτε το απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

5 σχόλια

  1. .... λύσαξαν τα Σκυλιά για τον Κουρουμπλή!

    Γαυγίζωντας τα Σκυλιά μήπως θέλουν (και θέλουν) να ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ;;;(!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματικα δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια σαν το δικό σου, αλλά έλεος. Οι άνθρωποι είναι άξεστοι. Είναι δυνατόν μέσα στο κοινοβούλιο να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις προς το πρόσωπο του προέδρου αξιωματικής αντιπολίτευσης και να τοσ δικαιολογεί ο υπουργός ; Λυπάμαι αλλά είναι όχι χειρότερο έχει υπάρξει σε αυτήν την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι μιλάνε !!!! Το Μητσοτακέικο ΚΑΙ το ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ- ΔΗΣΥ- ΚΙΔΙΣΟ και όλη η μαφία.

    Η γυναίκα είναι δημόσιος υπάλληλος και συγγενής του Κουρουπλή ΕΝΟΣ ανθρώπου τυφλού ΑΜΕΑ δηλαδή..Ρε απατεώνες φιλελεδες του ΣΚΑΙ Π.Χ η ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗΣ δημοσιογράφος Σπυράκη ποίον έχει σύμβουλο;;Το γιο του πρώην γραμματέα της Ν.Δ που γαμούσε την Αλεξανρδάτου ΜΈΣΑ στο πολεμικό μουσείο... [Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν στέλνει ούτε δικηγόρο και μόνο ο νεαρός Ζαγορίτης εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του. Το ίδιο συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν η υπόθεση είχε προγραμματιστεί ξανά να εκδικαστεί, αλλά αναβλήθηκε για ακόμα έναν χρόνο και συγκεκριμένα για τον Σεπτέμβριο του 2017...Και όπως εξηγούν νομικοί το πλημμέλημα της «πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις» με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι δύο κατηγορούμενοι για όσα έγιναν στο Πολεμικό Μουσείο το καλοκαίρι του 2010, παραγράφεται μετά από οκτώ χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι από τον τελευταίο προσδιορισμό υπολείπονται μόνο 10 μήνες ώστε η υπόθεση να τεθεί οριστικά στο αρχείο και να πάψει να απασχολεί την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη...


    Τα χρόνια (όχι πολλά) πέρασαν και ο σκανδαλιάρης πολιτικός γόνος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και διαπρέπει στις Βρυξέλλες.

    Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τις φίλες του Μάκης, στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί κι ως Τζέρι..Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και εκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, καλού φίλου του πατέρα του.

    Τι κι αν ο Γιώργος Παπανικολάου έφυγε από τις Βρυξέλλες, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης παραμένει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να αναλάβει, χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη (του Mega)

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κάνει αντιπολίτευση με το ΣΚΑΙ σε στιλ Καρατζαφύρερ γιαυτό και έχει ο Κούλης αντιπρόεδρο τον Μπουμπούκο η ΑΔΩΝΙ- {αξιοκρατικά πάντα και παντού.}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόστιμο 160 εκατ. δολαρίων σε ελληνική εφοπλιστική εταιρεία..

    Μέχρι και στη Βενεζουέλα οι νόμοι λειτουργούν και τα πρόστιμα πέφτουν.. βροχή ακόμα κι αν πρόκειται για μεγάλες εφοπλιστικές εταιρείες... Σε αντίθεση βέβαια με την Ελλάδα όπου οι «καραβοκύρηδες» απολαμβάνουν μιας ιδιότυπης φορολογικής ασυλίας και δεν πληρώνουν ούτε τα προβλεπόμενα από το νόμο..

    Η ελληνικών συμφερόντων πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΑΛΑΦΟΎΖΟΥ να πληρώσει το πρόστιμο μαμούθ των 160 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή που προκάλεσε ένα από τα πλοία της πριν από χρόνια στη λίμνη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας.

    Η οικολογική καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο «Νήσος Αμοργός» πριν από 18 χρόνια στη Βενεζουέλα, ήταν ανυπολόγιστη και το πρόστιμο των 160 εκατ. δολαρίων, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων.

    Όλα ξεκίνησαν πριν από 20 χρόνια, τον Φεβρουαρίου του 1997, στο κανάλι της λίμνης Μαρακαΐμπο, στην πετρελαιοπαραγωγό Βενεζουέλα, όταν το κύτος του «Νήσος Αμοργός» ράγισε, µε αποτέλεσμα περί τα 25.000 βαρέλια αργού πετρελαίου να βρεθούν στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ελλάδα οι νόμοι για τους εφοπλιστές δεν ισχύουν και η συνδρομή τους στα δημόσια οικονομικά περιορίζεται σε διάφορα φιλανθρωπικά gala και δήθεν οικολογικές πρωτοβουλίες..

    Το ελληνικό κράτος και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όχι μόνο δεν τολμούσαν να τους «ακουμπήσουν» επί 40 και πλέον χρόνια, αλλά αντίθετα «καθόντουσαν» σε στάση προσοχής και τους προσκυνούσαν με την πρώτη ευκαιρία..

    Ήρθε η ώρα η νέα ελληνική κυβέρνηση να δει την πραγματικότητα και να τους ταράξει στη νομιμότητα..

    Την ώρα που οι μνημονιακές επιλογές έχουν στραγγίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με συνεχείς περικοπές μισθών και συντάξεων δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες εφοπλιστές να μην πληρώνουν τίποτα..

    Το συμπέρασμα είναι απλό: ή θα γίνουμε σοβαρό ευρωπαϊκό κράτος και θα αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται να συνδράμουν ανάλογα με τα εισοδήματά τους ή θα παραμείνουμε «μπανανία» της Ευρώπης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση