GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς Κουρουμπλή - Γεωργιάδη για τη ρύπανση στον Σαρωνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση με αφορμή τη ρύπανση των υδάτων του Σαρωνικού, μετά τη βύθιση του...


Συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αντιπολίτευση με αφορμή τη ρύπανση των υδάτων του Σαρωνικού, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ , μίλησαν το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον κ. Γεωργιάδη να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε τον Σαρωνικό.
«Δεν υπάρχει μαύρη θάλασσα», είπε ο κ. Κουρουμπλής, κατηγορώντας ΜΜΕ και την αντιπολίτευση για «μαύρη προπαγάνδα».
«Το ναυάγιο έγινε πολύ κοντά στο υπουργείο Ναυτιλίας και με καλές καιρικές συνθήκες. Αν είχε βυθιστεί μεγαλύτερο πλοίο, το μαζούτ θα είχε φτάσει μέχρι την Ακρόπολη», αντέτεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας είπε πως υπάρχουν υποψίες για τη βύθιση του μικρού τάνκερ στη Σαλαμίνα, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, ενώ σημείωσε ότι οι πρώτες εργασίες απορρύπανσης άρχισαν 3 ώρες μετά το ναυάγιο, καθώς η βύθιση έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα και τα απορρυπαντικά σκάφη δεν μπορούν να επιχειρήσουν νύχτα. Επισήμανε δε, ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα SOS που εξέπεμψε το πλοίο.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα «τα έκανε θάλασσα», για αυτό, όπως είπε, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του υπουργού.
Δείτε ένα απόσπασμα από την κόντρα που είχαν στον ΣΚΑΪ:

2 σχόλια

  1. Το να "Εστιάζουμε" όλα στον Κουρουμπλή δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΉ ΔΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΟΘΡΟΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ" ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ!!!

    ΟΙ ΔΟΜΈΣ ΕΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΒΟΘΡΩΟΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ - ΏΣ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ!!!



    ΥΓ. Σύντομα το Κατάκολο θα ονομαστεί ΚαταΚώλο μαζί με την παλιό βίλα του "Τσατσά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλω να λέω πολλά ΆΛΛΑ για να ξέρετε ότι και οι Γερμανοί τρεχουν να διασφαλίσουν τρύπες στο ηλεκτρονικό σύστημα τον εκλογών τους..Αυτή είναι η μια όψη Η ΑΛΛΗ όψη είναι ,ότι βγάζουμε ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

    Η εμπάθειες που βρεθήκαν σε βηματοδότες αλλά και στα μηχανήματα που δίνουν φάρμακα σε ασθενείς είναι μια συλλογική εργασία από πολλούς..

    Τα ελαττώματα είναι μεγάλης σοβαρότητας και περιλαμβάνουν..

    Ένα σφάλμα υπερχείλισης σε buffer (CVE-2017-12718) που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ {αδωνις} με απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα στη συσκευή προορισμού υπό ορισμένες συνθήκες...

    Έλλειψη επαλήθευσης ταυτότητας (CVE-2017-12720) εάν η αντλία έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει συνδέσεις FTP...

    Παρουσία σκληρών κωδικών πιστοποιήσεων (CVE-2017-12724) για τον διακομιστή FTP της αντλίας.

    Έλλειψη κατάλληλης επικύρωσης πιστοποιητικού υποδοχής (CVE-2017-12721), αφήνοντας την αντλία ευάλωτη στις επιθέσεις σε "άνθρωπο" (MitM).

    Αυτές οι αδυναμίες επηρεάζουν τις συσκευές που εκτελούνται Στις εκδόσεις 1.1, 1.5 και 1.6 του firmware και η Smiths Medical σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν μια νέα έκδοση του προϊόντος 1.6.1 τον Ιανουάριο του 2018!!!!! για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων!!!!

    Η εμπάθειες που βρεθήκαν σε βηματοδότες και μηχανήματα που δίνουν φάρμακα σε ασθενείς είναι μια συλλογική εργασία από πολλούς.. ψάχνουμε ΠΑΝΤΟΎ ΔΩΡΕΆΝ για την ασφάλεια τον bit της Ελευθερίας..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση