GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ σε ωδείο της Αττικής: Καθηγητής μουσικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του

Χειροπέδες σε έναν 60χρονο καθηγητής μουσικής πέρασε η αστυνομία, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του. Ο 60χρονος ο οποίος δίδ...


Χειροπέδες σε έναν 60χρονο καθηγητής μουσικής πέρασε η αστυνομία, ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Ο 60χρονος ο οποίος δίδασκε σε ωδείο της βορειοανατολικής Αττικής συνελήφθη στις 31 Αυγούστου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών, διαπιστώθηκε, ότι ο 60χρονος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, πράξεις τις οποίες διατηρούσε σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

«Η υπόθεση, που χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων αφορά στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού, καθηγητή μουσικής, ο οποίος αποπλανούσε και ασελγούσε συστηματικά σε ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα σε ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες του.

Για την υπόθεση αυτή έχουν διερευνηθεί μέχρι τώρα τρία περιστατικά και έχουν ταυτοποιηθεί δυο από αυτά, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση και πιστοποίηση και άλλων συναφών περιπτώσεων.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα είναι αποπλάνηση ανήλικων, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση, πορνογραφία ανήλικων και παράνομη κατοχή και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ των άλλων και οπλισμός.

Πρόκειται για αδικήματα με ιδιαίτερη ποινική και κοινωνική απαξία καθώς στρέφονται κατά ανηλίκων, από δράστη ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ασελγούσε στις παιδικές ψυχές τους» δήλωσε ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης.

Οι δύο υποθέσεις αφορούν σε δύο ανήλικες 9 ετών και σε μια 10 ετών.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι , σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ένα από τα παιδιά αποκάλυψε το περιστατικό στους γονείς του στις αρχές του 2017, εκείνοι ειδοποίησαν την αστυνομία το καλοκαίρι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 60χρονου, καθώς και σε σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο ηλεκτρονικοί φορητοί υπολογιστές,

εξωτερικός σκληρός δίσκος, και

μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή,

δύο πιστόλια,

δίκαννο με κομμένη την κάνη και το κοντάκι,

κάνη, κλείστρο, έξι μαχαίρια και δύο πτυσσόμενες ράβδοι,

549 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,

δύο φυσίγγια και δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου και

δύο ψηφιακοί δίαυλοι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση