GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μπορείς να χάσεις κιλά χωρίς να αλλάξεις διατροφή;

Θες να χάσεις 1-2 κιλά χωρίς όμως να «πεινάσεις» και χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου τροφές. Έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνουμε από...


Θες να χάσεις 1-2 κιλά χωρίς όμως να «πεινάσεις» και χωρίς να στερηθείς τις αγαπημένες σου τροφές. Έχεις δίκιο και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Για αυτό το λόγο, λοιπόν, σου προτείνουμε 5 τρόπους για να «κάνεις στην άκρη» μερικές θερμίδες και... κιλά. Θα σου φανούν αστείες οι προτάσεις μας, θα σου φανούν απλές αλλά είναι αποτελεσματικότατες!

-Βάλε στόχο ένα μικρότερο νούμερο: Ήρθε η ώρα για ψώνια! Αγόρασε ένα παντελόνι ή ένα φόρεμα ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που φοράς και κρέμασέ τον έξω από το φύλλο της ντουλάπας σου. Κάθε μέρα που θα το βλέπεις θα σου υπενθυμίζει πως πρέπει να κρατήσεις μακριά τα χέρια σου από τα brownies.

-Χρησιμοποιείσαι διαφορετικά πιάτα: Αν δεν μπορείς από μόνη σου να μειώσεις την ποσότητα που καταναλώνεις, τότε επίλεξε μικρότερα πιάτα για τα γεύματά σου. Θέλεις δε θέλεις το φαγητό σου θα λιγοστέψει από μόνο του.

-Ανέβασε την ένταση της μουσικής: Όσο είσαι στο σπίτι και ασχολείσαι με δουλειές, δυνάμωσε τη μουσική και θα δεις πως ο ρυθμός θα σε παρασύρει. Την ίδια τακτική μπορείς να ακολουθήσεις και τα πρωινά που ετοιμάζεσαι για την δουλειά.

-Ξεγέλασε τη λιγούρα σου: Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι ξαφνικές λιγούρες διαρκούν περίπου 10 λεπτά. Μην τους κάνεις λοιπόν τα χατίρι και αναζήτησε «διέξοδο». Πάρε τηλ για κους κους την κολλητή σου, βγες να απλώσεις τα ρούχα, βάλε κάποιο πλυντήριο ή τελοσπάντων κάνε ένα scroll down στην κεντρική σελίδα του Queen.gr και μάθε τα τελευταία νέα της ημέρας. Τι σόι φίλες θα ήμασταν αν δεν κάναμε και αυτό;

-Άσε το αυτοκίνητό σου μερικά τετράγωνα παρακάτω/παραπάνω: Με λίγα λόγια σε προτρέπουμε να περπατήσεις έστω και λίγα μέτρα καθημερινά για να «ξεκολλήσεις» τον μεταβολισμό σου. Μην ψάχνεις απεγνωσμένα θέση παρκαρίσματος έξω από το μαγαζί που θες να πας ή κάτω ακριβώς από το γραφείο. Λίγο περπάτημα θα κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση