GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Κεντρώων για το θέμα αλλαγής φύλου: Ο Τσίπρας να προσέχει τις κινήσεις του

«Όλες οι αλλαγές σε μία κοινωνία και ιδιαίτερα ηθών και αξιών πρώτα καλλιεργούνται, πρώτα πείθεσαι ότι η κοινωνία τις ασπάζεται και στη ...


«Όλες οι αλλαγές σε μία κοινωνία και ιδιαίτερα ηθών και αξιών πρώτα καλλιεργούνται, πρώτα πείθεσαι ότι η κοινωνία τις ασπάζεται και στη συνέχεια νομοθετείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, αναφερόμενη στο θέμα της αλλαγής φύλλου και προσθέτει: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα χωρίς καμία προετοιμασία της κοινωνίας, χωρίς καν να λάβει υπόψη τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδος, αιφνιδιάζει, παριστάνουσα δήθεν την προοδευτική».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «στο θέμα της αλλαγής φύλου στα ληξιαρχεία της χώρας με μία απλή δήλωση, η αυθαιρεσία της κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο».

Ως εκ τούτου, η Ένωση Κεντρώων προειδοποιεί τον κ. Τσίπρα ότι «ο λαός μπορεί να καταπίνει φόρους και μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά τις πάτριες αξίες δεν τις απεμπολεί. Να προσέχει λοιπόν, ο Πρωθυπουργός τις κινήσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση