GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βασικοί άξονες της ομιλίας του Τσίπρα στην Πνύκα

Τρεις θα είναι οι βασικοί άξονες της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απόψε, στην Πνύκα, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο. Αυτοί...


Τρεις θα είναι οι βασικοί άξονες της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, απόψε, στην Πνύκα, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο.

Αυτοί θα είναι:

- Το όραμα για την επανίδρυση της Ευρώπης.

- Θαρραλέες τομές για τον εκδημοκρατισμό της Ευρωζώνης, καθώς είναι αναγκαία η δημοκρατική εμβάθυνσή της.

- Η έννοια της ευρωπαϊκής κυριαρχίας, ώστε η μεταφορά της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικούς θεσμούς να μην ισοδυναμεί με υποχώρηση της Δημοκρατίας.

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ή Ο Ανθελληνικός Βόθρος Των "Νικητών" Του ΕΜΦΥΛΙΟΥ Πολέμου Ζούν και Βασιλεύουν ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΝ λεγώμενης "Ελληνικής Πολιτείας"!

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    Επιμένουν οι Βρυξέλλες: Προαπαιτούμενο και με τη βούλα του Eurogroup η υπόθεση Γεωργίου - Ολο το παρασκήνιο....


    Η υπόθεση Γεωργίου αποτελεί κανονικό, τυπικό και αυστηρά προσδιορισμένο προαπαιτούμενο για τις ελληνικές αρχές, με υποχρεωτική φύση και τακτικό έλεγχο συμμόρφωσης, σύμφωνα με την Κομισιόν, από τις 23 Αυγούστου του 2016, οπότε και ο Αντιπρόεδρος Βάλντις Ντοπμπρόβσκις, ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί και η Επίτροπος Μαριάν Τάισεν έστειλαν σχετική επίσημη επιστολή.

    Η επιστολή, την οποία έχει υιοθετήσει το eurogroup και η συμμόρφωση της χώρας προς αυτήν, η οποία ελέγχεται , υποχρεώνει την κυβέρνηση να υπερασπίζεται δημόσια την ακρίβεια των στοιχείων του ελλείμματος και τη δουλειά της ΕΛΣΤΑΤ, να κάνει εκστρατεία πληροφόρησης του κόσμου που βάλλεται από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων για το υποτιθέμενο “φούσκωμα” και να υποβάλει αναλυτική έκθεση πεπραγμένων κάθε χρόνο στο κοινοβούλιο.

    Η Κομισιόν και το Eurogroup δεν ζητούν από την κυβέρνηση να “επηρεάσει τη δικαιοσύνη”, αλλά να πιστοποιήσει, ως οφείλει, να υποστηρίξει ανοιχτά, δημόσια και στο πλαίσιο των δικαστικών διαδικασιών και να καταθέσει στη δικαιοσύνη υπέρ του Α.Γεωργίου. Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες στην υπόθεση αυτή δεν χωρά “ουδετερότητα”, καθώς αφορά ισχυρισμούς προσώπων που προσπαθούν να καλύψουν την απάτη που διέπραξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις από το 2007 ως το 2009 έναντι της ΕΕ (εξ ου και η σχετική διαδικασία επί παραβάσει, η οποία τερματίστηκε μόνο όταν τα στοιχεία αποκαταστάθηκαν το φθινόπωρο του 2011 - δύο χρόνια μετά την έναρξη του προγράμματος διάσωσης).

    Η κυβέρνηση κρίνεται στο EWG και το Eurogroup για το αν έχει πράξει με επάρκεια τα όσα περιγράφονται στην επιστολή Ντομπρόβσκις - Μοσκοβισί - Ταίσεν.

    Η επιστολή ξεκινά με τη διαπίστωση ότι «η Κομισιόν παρακολουθεί, με ανησυχία, τις πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με την ποινική έρευνα σχετικά με τον κ. Ανδρέα Γεωργίου».

    .... και Έχει Συνέχεια ... Της ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!....



    ΥΓ: Είναι Σύμπτωση ότι το Γεωγραφικό Πλάτος Του Συνόρου μεταξύ Βόρειας (ΛΔΚ) και Νότιας Κορέας Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ... ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ... ΑΘΗΝΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση