GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε ότι οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι, μιλ...


Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, δήλωσε ότι οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι, μιλώντας για πρώτη φορά ευθέως για τη σχέση της με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, η Μαρκλ είπε ότι γνώρισε τον 32χρονο Χάρι μέσω φίλων και είναι ζευγάρι από πέρσι τον Ιούλιο. "Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για όλα αυτά αλλά ελπίζω ότι ο κόσμος θα καταλάβει πως αυτή είναι η δική μας στιγμή. Είναι για μας. Για αυτό είναι τόσο ξεχωριστή, επειδή είναι μόνο δική μας. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Εγώ προσωπικά λατρεύω τις ωραίες ιστορίες αγάπης", είπε.
Η σχέση της Μαρκλ με τον Χάρι, τον νεότερο γιο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, έγινε γνωστή τον περασμένο Νοέμβριο όταν ο πρίγκιπας προειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης (κάτι που κάνει σπάνια) να αφήσουν ήσυχη την 36χρονη φίλη του και την οικογένειά της.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τα μέσα ενημέρωσης, η Μαρκλ, που είναι διαζευγμένη και έγινε γνωστή από τη δικαστική σειρά Suits, είπε: "Μπορώ να σας πω ότι στο τέλος νομίζω ότι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Είμαστε δύο άνθρωποι πραγματικά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι (...) Βγαίναμε πολύ διακριτικά επί περίπου έξι μήνες πριν γίνουμε είδηση και το μόνο που άλλαξε ήταν η αντίληψη που είχε ο κόσμος. Για μένα δεν άλλαξε τίποτα. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που ήμουν και ποτέ δεν καθόρισα τον εαυτό μου από τη σχέση μου".

Ο Χάρι, που κάποτε ήταν το "κακό παιδί" της βασιλικής οικογένειας και είχε παραδεχτεί ότι κάπνιζε κάνναβη και μεθούσε ενώ δεν του επιτρεπόταν ακόμη, λόγω ηλικίας, να πίνει, είναι σήμερα ένα από τα δημοφιλέστερα μέλη της, χάρη και στην επιτυχημένη στρατιωτική καριέρα του στο πλαίσιο της οποίας υπηρέτησε δύο φορές στο Αφγανιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση