GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε αυτοκινητόδρομος στη Βρετανία - Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε κάτω από μία γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου Μ1 στη Βρετανία, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει ένα τμήμα ...


Ένα ύποπτο αντικείμενο βρέθηκε κάτω από μία γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου Μ1 στη Βρετανία, με αποτέλεσμα η αστυνομία να κλείσει ένα τμήμα του.

Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε γύρω στις 07:30 τοπική ώρα. Η αστυνομία έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις ανάμεσα στο Μίλτον Κέινς και το Νορθάμπτον, στην κεντρική Αγγλία.

«Καλούμε το κοινό να αποφεύγει τον M1 επειδή έχουμε πληροφορία για ύποπτο αντικείμενο», ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία. «Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός για ένα χρονικό διάστημα».

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν μεγάλες ουρές στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος αποτελεί μια από τις κύριες οδικές αρτηρίες της Βρετανίας ανάμεσα στο Λονδίνο και τον βορρά.

Δείτε τα βίντεο από τη Daily Mail:

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση