GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης για την καταστροφή του Σαρωνικού είναι τεράστιες

Τον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή επισκέφτηκε νωρίτερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά ...


Τον όρμο Αφροδίτης στην Πειραϊκή επισκέφτηκε νωρίτερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

"Οι ευθύνες της κυβέρνησης γι’ αυτή την οικολογική καταστροφή είναι τεράστιες. Τέσσερις μέρες μετά το ναυάγιο, το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και την Γλυφάδα πλησιάζει την Βούλα, την Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη" δήλωσε η κ. Γεννηματά.

"Διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί. Τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν. Βεβαίως υπάρχουν και σοβαρότατες ευθύνες που πρέπει να διερευνηθούν όσον αφορά το πλοίο" πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

"Όμως αυτή την στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή" τόνισε.

Η κ. Γεννηματά θα επισκεφτεί στη συνέχεια και τη Σαλαμίνα μαζί με τη δήμαρχο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση