Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

  Τα ριάλιτι επιβίωσης, το κήρυγμα, και η... κωλοτούμπα του Μαυρίδη - ΒΙΝΤΕΟ


  Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν λάβρος κατά του Survivor, το οποίο χαρακτήριζε ως ριάλιτι που «έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια». Μάλιστα, τόνιζε ότι το όλο θέαμα τον έβρισκε «αντίθετο ιδεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά».
  Τώρα πλέον, που θα πάρει μέρος στο Nomads, αποφάσισε να... ανοίξει τους ορίζοντές του και να το δει πιο επαγγελματικά...
  «Στα επαγγελματικά μας πρέπει να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να τα βλέπουμε τα πράγματα πιο επαγγελματικά, όχι τόσο συναισθηματικά και ρομαντικά. Έπαθα πλάκα όταν έκατσα και το είδα το Nomads! Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλα τα reality επιβίωσης που υπάρχουν».
  Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε ο Μαυρίδης τη συμμετοχή του στο Nomads, ενώ παλαιότερα αφόριζε και... άφριζε με τέτοιου είδους τηλεοπτικά προϊόντα.
  Στην εκπομπή Πρωινό δεν άφησαν ασχολίαστη την αλλαγή πλεύσης του παρουσιαστή
  Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε: «Είναι πολύ καλός στην κυβίστηση-ανακυβίστηση διότι εγώ θυμάμαι πάρα πολλές συνεντεύξεις του που μιλούσε γι’ αυτά τα ριάλιτι… Τραβούσαν από τον Alpha τα μαλλιά τους γιατί έβγαινε και μιλούσε πάρα πολύ γι’ αυτά τα θέματα. Και ξαφνικά, λέει: «Ανοίγουμε τους ορίζοντές μας»! Εγώ μαζί του είμαι, λες ξελές»!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τα ριάλιτι επιβίωσης, το κήρυγμα, και η... κωλοτούμπα του Μαυρίδη - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr