GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς "κλείσιμο" οι εκκρεμότητες για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Την μείζονα εκκρεμότητα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας στις εκλογές της Κεντροαριστεράς ευελπιστεί να επιλύσει το απόγευμα της Πέμπτης (18...


Την μείζονα εκκρεμότητα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας στις εκλογές της Κεντροαριστεράς ευελπιστεί να επιλύσει το απόγευμα της Πέμπτης (18.00) η επιτροπή Αλιβιζάτου.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ απαντούσαν στην ασκούμενη κριτική ότι όχι μόνο είναι υπέρ, αλλά και οι μοναδικοί που κατέθεσαν πρόταση με την οποία διασφαλίζεται η αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας.

«Το μόνο εφαρμοσμένο μοντέλο είναι αυτό που προτείναμε» έλεγαν χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ ζητά να υπάρχει αυτοπρόσωπη παραλαβή του κλειδάριθμου από την οικεία εφορευτική επιτροπή ώστε να εξασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία.

Αντίθετα, άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι όπως παραδείγματος χάριν οι κ.κ. Θεοδωράκης, Μανιάτης επιμένουν ότι αρκεί η πληκτρολόγηση του ΑΦΜ, του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητας και του αριθμού της προσωπικής πιστωτικής κάρτας.

Στην επιστολή – πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας να αναλάβουν τόσο το σύστημα online στις κάλπες όσο και την εξ αποστάσεως ψηφοφορία, οι 2 από τις 3 που έδειξαν ενδιαφέρον ήταν επιφυλακτικοί για την δυνατότητα υλοποίησης εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, ενώ η τρίτη εταιρεία ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία για να αποφασίσει τελεσίδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση