GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπαδός του Απόλλωνα γρονθοκόπησε τον Κασναφέρη

Σοβαρό επεισόδιο στο γήπεδο της Ριζούπολης μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς (0-1), με τον εκτελεστικό διευθυντή των γη...


Σοβαρό επεισόδιο στο γήπεδο της Ριζούπολης μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς (0-1), με τον εκτελεστικό διευθυντή των γηπεδούχων, Γιώργο Κασναφέρη, να δέχεται γροθιά στο πρόσωπο από οπαδούς!

Εκτροχιάστηκε η κατάσταση σήμερα στη Ριζούπολη, καθώς οπαδός του Απόλλωνα γρονθοκόπησε τον Γιώργο Καζναφέρη. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε αρχικά λεκτικό επεισόδιο με έναν φίλαθλο και μόλις «άναψαν τα αίματα» μεταξύ τους, περικυκλώθηκε από 10 οπαδούς.

Ένας εξ' αυτών τον γρονθοκόπησε και μάλιστα παρόντες στο επεισόδιο ήταν οι Παναγιώτης και Έκτορας Μονεμβασιώτης, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι έβλεπαν. Μάλιστα ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έλεγε προς τον κόσμο «αυτοί είστε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση