GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΗ, ΝΑΙ, είναι μια πραγματική ηρωίδα...

Stefanos Kavallierakis    Μετά τον καταστρεπτικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 300 ανθρώπους, η Φρίντα, το λαμπραντόρ του μεξι...

 Μετά τον καταστρεπτικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 300 ανθρώπους, η Φρίντα, το λαμπραντόρ του μεξικανικού Ναυτικού, των Μεξικανών Marines («Marina»), έχει γεμίσει με φωτογραφίες της τα social media σε όλο τον κόσμο -- και καλά κάνει. Με τα χαρακτηριστικά της γυαλιά και τα μποτάκια της, η τρομερή και συμπαθέστατη Φρίντα έχει εντοπίσει μερικές ΔΕΚΑΔΕΣ εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια, εκεί όπου κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, και έχει συμβάλει όσο ελάχιστοι άλλοι διασώστες στη σωτηρία πραγματικά πολλών ανθρώπων, κυρίως παιδιών, καθώς δουλεύει σε ένα σχολικό συγκρότημα που κατέρρευσε.
Δεν είναι η πρώτη της αποστολή: επιχειρεί εδώ και χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις, τόσο στο Μεξικό όσο και αλλού. Έχει γίνει τοπική ηρωίδα, η φωτογραφία της έχει μπει ακόμη και σε ένα (ανεπίσημο) χαρτονόμισμα, οι πάντες τη λατρεύουν, και όλα αυτά ενώ εκείνη εξακολουθεί να τρέχει στα χαλάσματα και να ακούει καρδιές που χτυπούν.
Έχει άλλον ενάμιση χρόνο υπηρεσίας μπροστά της. Σήμερα είναι εφτά χρονών. Όταν αποσυρθεί, θα ζήσει με τον σημερινό χειριστή της -- τον μπαμπά της τέλος πάντων, τον Ισραέλ Αραούς.
AJ+ Español
Los héroes y heroínas en México vienen en todas las formas y tamaños 🐶
Οι ήρωες και οι ηρωίδες στο Μεξικό έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη 🐶

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση