Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΗ, ΝΑΙ, είναι μια πραγματική ηρωίδα...

   Μετά τον καταστρεπτικό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 300 ανθρώπους, η Φρίντα, το λαμπραντόρ του μεξικανικού Ναυτικού, των Μεξικανών Marines («Marina»), έχει γεμίσει με φωτογραφίες της τα social media σε όλο τον κόσμο -- και καλά κάνει. Με τα χαρακτηριστικά της γυαλιά και τα μποτάκια της, η τρομερή και συμπαθέστατη Φρίντα έχει εντοπίσει μερικές ΔΕΚΑΔΕΣ εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια, εκεί όπου κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό, και έχει συμβάλει όσο ελάχιστοι άλλοι διασώστες στη σωτηρία πραγματικά πολλών ανθρώπων, κυρίως παιδιών, καθώς δουλεύει σε ένα σχολικό συγκρότημα που κατέρρευσε.
  Δεν είναι η πρώτη της αποστολή: επιχειρεί εδώ και χρόνια σε ανάλογες περιπτώσεις, τόσο στο Μεξικό όσο και αλλού. Έχει γίνει τοπική ηρωίδα, η φωτογραφία της έχει μπει ακόμη και σε ένα (ανεπίσημο) χαρτονόμισμα, οι πάντες τη λατρεύουν, και όλα αυτά ενώ εκείνη εξακολουθεί να τρέχει στα χαλάσματα και να ακούει καρδιές που χτυπούν.
  Έχει άλλον ενάμιση χρόνο υπηρεσίας μπροστά της. Σήμερα είναι εφτά χρονών. Όταν αποσυρθεί, θα ζήσει με τον σημερινό χειριστή της -- τον μπαμπά της τέλος πάντων, τον Ισραέλ Αραούς.
  AJ+ Español
  Los héroes y heroínas en México vienen en todas las formas y tamaños 🐶
  Οι ήρωες και οι ηρωίδες στο Μεξικό έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη 🐶
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΗ, ΝΑΙ, είναι μια πραγματική ηρωίδα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr