GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά - ΦΩΤΟ

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περπάτησε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη...


Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας περπάτησε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Η κα. Γεννηματά, η οποία συνοδευόταν από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή της Α' Αθήνας, Κώστα Σκανδαλίδη και άλλα στελέχη, συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.
Με το τέλος της επίσκεψης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. υποστήριξε ότι «οι άνθρωποι της αγοράς, οι επαγγελματίες, βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις από τις πολιτικές αυτής της κυβέρνησης». Συμπλήρωσε ότι «με την υπερφορολόγηση, με εξοντωτικές εισφορές, με μεγάλο έλλειμμα στη ρευστότητα και στη χρηματοδότηση».
«Με το "Σχέδιο Ελλάδα" έχουμε στο επίκεντρο τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και αν στηριχθούν μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν δουλειές. Δουλειές, κυρίως, για τους νέους ανθρώπους που φεύγουν συνεχώς από τον τόπο μας» πρόσθεσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία ανέφερε επίσης ότι το ιστορικό κέντρο της Αθήνας πρέπει να αποκτήσει και πάλι ζωντάνια, όπως έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις πολιτικές που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ.
Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη της:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση