GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πόλεμος» μεταξύ Ανδρουλάκη-ΚΙΔΗΣΟ

«Τρικυμία» στις σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών έφερε η αποστροφή του λόγου του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ...


«Τρικυμία» στις σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών έφερε η αποστροφή του λόγου του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ σε προεκλογική του εκδήλωση στην Κηφισιά, ότι «έγιναν τραγικές πολιτικές επιλογές την περίοδο 2010-2012, γιατί όταν συγκυβερνάς με τον Καρατζαφέρη χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτικός λόγος, πρέπει να απολογηθείς στον λαό».
Πολλοί έκαναν λόγο για ευθεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ πάντως σε δήλωσή του να μιλά για ‘κύκλους’ που απομόνωσαν και παραποίησαν τμήμα της ομιλίας του στην Κηφισιά ‘με προφανή σκοπιμότητα’. Σε δήλωσή του πάντως, επιμένει ότι «κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν γιατί το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να συγκυβερνήσει και με τον Γ. Καρατζαφέρη, παρά το γεγονός ότι δεν συνέτρεχε κανένας κοινοβουλευτικός λόγος», προσθέτοντας όμως ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει για την περίοδο αμέσως μετά όταν «ενώ ο ελληνικός λαός ζητούσε αξιοκρατία και διαφάνεια, διαμοιραζόταν το κράτος με το 4 – 2 – 1 (Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)».
Υποστηρίζοντας ότι και οι δύο αυτές επιλογές προκάλεσαν τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξης, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξηγεί ότι τα λεγόμενά του δεν αφορούν μόνο μία κυβερνητική περίοδο, όπως αφέθηκε να εννοηθεί από κάποιους στο παρασκήνιο, κάνοντας λόγο για ‘βενιζελική’ υποψηφιότητα, εξαιτίας της παρουσίας του Λεωνίδα Γρηγοράκου, πολιτικού φίλου του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην εκδήλωση της Κηφισιάς.
Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου πάντως, θέλησαν να απαντήσουν επί της ουσίας και όσον αφορά στα όσα ειπώθηκαν από τον υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα στην χώρα, για τον πρώην πρωθυπουργό.
«Δεν γνωρίζουμε αν και τι πραγματικά έχει ειπωθεί από τον κ.Ανδρουλάκη. Τι σχόλιο μπορεί κανείς να κάνει;», αναρωτιούνται. «Επί της ουσίας και για την ιστορική πραγματικότητα, ο κ.Καρατζαφέρης μπήκε στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, μετά την άρνηση του κ.Σαμαρά να συμμετάσχει το κόμμα του στην κυβέρνηση αν δεν έμπαινε και ο κ.Καρατζαφέρης», λένε, σημειώνοντας ότι «αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες, το γνωρίζουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ». Κατόπιν τούτου, υποστηρίζουν ότι «ο κ.Σαμαράς επομένως έπρεπε να εγκαλείται από τον κ.Ανδρουλάκη. Ας ερωτηθεί λοιπόν ο κ.Ανδρουλάκης, πώς είναι δυνατόν στελέχη του τότε κυβερνώντος κόμματος να μην το γνωρίζουν, να μη γνωρίζουν την ιστορία του κόμματός τους και της χώρας και μάλιστα για την πιο κρίσιμη περίοδο των τελευταίων ετών. Είναι να απορεί κανείς…», καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση