GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πατέρας που κουράστηκε να… πληρώνει τη Νεράιδα των Δοντιών!

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η ξεκαρδιστική ιστορία ενός πατέρα, ο οποίος φαίνεται πως κουράστηκε να πληρώνει τη Νεράιδα των Δοντιών κά...


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η ξεκαρδιστική ιστορία ενός πατέρα, ο οποίος φαίνεται πως κουράστηκε να πληρώνει τη Νεράιδα των Δοντιών κάθε φορά που ο γιος του χάνει ένα δόντι.

Ο Χένρι Γουόρεν έγραψε μία επιστολή προς τον γιο του απευθυνόμενος σε αυτόν εκ μέρους … της ίδιας της Νεράιδας, εξηγώντας του πως είναι πολύ κακός στο βούρτσισμα των δοντιών και πως η Νεράιδα των Δοντιών δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να τον πληρώνει, εκτός και αν αρχίσει να προσέχει περισσότερο τη στοματική του υγιεινή!

Στην αναλυτική του επιστολή, ο Χένρι Γουόρεν αναφέρει πως στα δόντια του γιου του βρίσκονται πολύ συχνά υπολείμματα αναψυκτικών, δημητριακών και σοκολάτας, ενώ προτείνει αναθεώρηση της τεχνικής βουρτσίσματος των δοντιών του μικρού.

Μαζί με την επιστολή, ο Γουόρεν άφησε στον γιο του και μία λίρα εξηγώντας (πάντοτε για λογαριασμό της Νεράιδας των Δοντιών) πως «θα δεχθούμε το δόντι σας σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο χρειαζόμαστε εγγυήσεις πως η κατάσταση του επόμενου δοντιού σας θα είναι σημαντικά καλύτερη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα παρακρατήσουμε την πληρωμή».

Ο Βρετανός πατέρας τριών παιδιών ανάρτησε την επιστολή του και στο Twitter και έλαβε τα εγκωμιαστικά σχόλια πολλών γονέων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιθανόν παρόμοια προβλήματα!

Η επιστολή του Χένρι Γουόρεν:

Και ο μικρός Σαμ, που έφερε τη Νεράιδα των Δοντιών στα όριά της:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση