GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη κι άλλος ύποπτος για την επίθεση στο μετρό του Λονδίνου

Ακόμη έναν ύποπτο συνέλαβε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την βομβιστική επίθεση σε συρμό του μετρό του Λονδίνου, πρ...


Ακόμη έναν ύποπτο συνέλαβε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για την βομβιστική επίθεση σε συρμό του μετρό του Λονδίνου, πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για την έβδομη σύλληψη για το περιστατικό. Ο ύποπτος είναι ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε σπίτι στο Κάρντιφ, στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία Λονδίνου.

Από την επίθεση στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας, στις 15 Σεπτεμβρίου, τραυματίστηκαν 30 άνθρωποι.

Την περασμένη Παρασκευή, ο 18χρονος Άχμεντ Χασάν, εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σχέση με την επίθεση. Τέθηκε υπό κράτηση και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.

Δύο άλλοι άνδρες εξακολουθούν να ανακρίνονται από την αστυνομία, ενώ τρεις ακόμη συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες.

Έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια διεύθυνση στο Σάρεϊ του νότιου Λονδίνου και στο Κάρντιφ.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση