Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

  Άγριος καβγάς Μητσοτάκη - Κουρουμπλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό - ΒΙΝΤΕΟ


  Άγρια κόντρα είχαν στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

  Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Κουρουμπλή για τους χειρισμούς του αναφορικά με τη ρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο υπουργός Ναυτιλίας, αν είχε τη στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια, θα έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί .

  Παράλληλα τον κάλεσε να απαντήσει γιατί καθυστέρησε τέσσερις μέρες να ζητήσει τη βοήθεια του EMSA. «Μεταξύ του κ. Κουρουμπλή και του EMSA, πιστεύω τον EMSA» είπε χαρακτηριστικά.

  «Τι εξηγήσεις έχετε να δώσετε για το γεγονός ότι ένα πλοίο το οποίο ξεκάθαρα δεν έπρεπε να πλέει κρίθηκε αξιόπλοο από το υπουργείο σας» τόνισε.

  Οι τόνοι ανέβηκαν, με τον κ. Κουρουμπλή να κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι ψεύδεται. «Εσείς ψεύδεστε κύριε υπουργέ, μαζευτείτε» του απάντησε.

  «Δεν σας φοβάμαι» του απάντησε ο κ. Κουρουμπλής, με τον πρόεδρο της ΝΔ να του λέει: «Ντροπή σας, τόσες μέρες στο Λονδίνο ήσασταν. Σα δε ντρέπεστε. Έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί»

  Δείτε ένα απόσπασμα από την κόντρα

  Δείτε ένα απόσπασμα από τις τοποθετήσεις των κ. κ. Μητσοτάκη και Κουρουμπλή

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Άγριος καβγάς Μητσοτάκη - Κουρουμπλή για τη ρύπανση στον Σαρωνικό - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr