GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δέσμευση του Νικοπολίδη με την ΕΠΟ μπορεί να φέρει...Λεμονή

Η αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι από τον πάγκο του Ολυμπιακού υποχρεώνει τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να αναζητήσουν τον αντικαταστ...


Η αποχώρηση του Μπέσνικ Χάσι από τον πάγκο του Ολυμπιακού υποχρεώνει τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του 45χρονου τεχνικού.

To πρόβλημα είναι άμεσο διότι ο Ολυμπιακός μπαίνει την Τρίτη στο αεροπλάνο για να πάει στο Τορίνο, όπου την Τετάρτη δίνει παιχνίδι με την Γιουβέντους για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Αρχικά, η σκέψη είναι να αναλάβει ως υπηρεσιακός ο Αντώνης Νικοπολίδης, όμως ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την ΕΠΟ ως προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και ενδεχομένως να μην λάβει την σχετική άδεια από την Ομοσπονδία.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα προκληθεί πρόβλημα και ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλη εσωτερική λύση.

Ήδη ακούγεται ξανά το όνομα του Τάκη Λεμονή ο οποίος είναι χωρίς ομάδα και δεν αποκλείεται να του ζητηθεί να βοηθήσει την ομάδα σ΄αυτή την κρίσιμη στιγμή, όπως έκανε και πέρσι μετά από την απόλυση του Μπέντο.

Φυσικά, εφόσον επιλεγεί η λύση του Λεμονή θα είναι προσωρινή και θα έχει τον χαρακτήρα του υπηρεσιακού προπονητή, αλλά βέβαια στη ζωή ισχύει το…ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση