GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο τροχαίο στην Κρήτη - Δύο σοβαρά τραυματίες

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην Κρήτη με τον Σεπτέμβριο να παίρνει την σκυτάλη από τον Αύγουστο. Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξη...


Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην Κρήτη με τον Σεπτέμβριο να παίρνει την σκυτάλη από τον Αύγουστο. Το νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παλιά Εθνική Οδό Ηρακλείου - Χερσονήσου, στο ύψος του Ανισσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό και τραυματισμό των δύο επιβαινόντων, ενός 37χρονου άνδρα και μιας 25χρονης γυναίκας.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστική Υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τις πληροφορίες να λένε ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

*φωτογραφία αρχείου

Πηγή: cretalive.gr, flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση