GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο ιδιοκτήτης της θρυλικής "Qunita" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, ο Μπάμπης Μουτσάτσος, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της θρυλικής "Quinta" στην Κυψέλη. Από την ...


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, ο Μπάμπης Μουτσάτσος, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της θρυλικής "Quinta" στην Κυψέλη.

Από την "Quinta" πέρασε όλη η αφρόκρεμα εκείνης της εποχής, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη, η Έλενα Ναθαναήλ, ο Κώστας Χατζηχρήστος, αλλά και ξένοι σταρς όπως ο Ομάρ Σαρίφ, η Τζούντι Γκάρλαντ και ο Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Ο Μπάμπης Μουτσάτσος γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι το 1933 και υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αθλητές της ελληνικής κολύμβησης και πόλο.

«Με την κολύμβηση ξεκίνησα να ασχολούμαι σε ηλικία 10 χρονών. Υπήρχε μεγάλη φτώχεια τότε, ο κόσμος πέθαινε στον δρόμο. Δεν είχα τι άλλο να κάνω. Επρεπε να κλέψω ή να κολυμπήσω. Διάλεξα το δεύτερο. Δεν γίνεσαι πρωταθλητής όμως επειδή το λες, πρέπει και να το αποδείξεις», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/09/2017 στις 4μμ στον Ι. Ναό Αγίων Αποστόλων στην Καλλιθέα.

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού του 1961. Ο Μπάμπης Μουτσάτσος είναι ο πρώτος όρθιος από αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση