GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής του Μακρόν κατηγορείται ότι χτύπησε με κράνος και έστειλε στην εντατική πολιτικό του αντίπαλο

Γάλλος βουλευτής του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, τέθηκε υπό κράτηση καθώς κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε με κράνος μοτοσυκλέτας πολιτικό ...


Γάλλος βουλευτής του κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν, τέθηκε υπό κράτηση καθώς κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε με κράνος μοτοσυκλέτας πολιτικό του αντίπαλο, στέλνοντάς τον στην εντατική.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της γαλλικής αστυνομίας, τους οποίους επικαλείται η Daily Mail, ο M'jid El Guerrab οδηγήθηκε στον ανακριτή για έναν καβγά που είχε την Τετάρτη με τον βουλευτή του σοσιαλιστικού κόμματος Boris Faure. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο El Guerrab κινείτο με τη μηχανή του στο κέντρο του Παρισιού, όταν είδε τον Faure και τον πλησίασε. Είχαν έναν σύντομο διάλογο, πριν ξεσπάσει βίαιος καβγάς και τους χωρίσουν αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο. Ο El Guerrab υποστήριξε ότι ο Faure τον άρπαξε από το χέρι και τον αποκάλεσε «βρωμοάραβα» και «απατεώνα» και είπε ότι δεν του επιτέθηκε εκείνος. Η οικογένεια του Faure απορρίπτει τους ισχυρισμούς περί ρατσιστικών προσβολών, ενώ ανακοίνωσε ότι βουλευτής των Σοσιαλιστών υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο El Guerrab με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι «παίρνει άδεια» από το κόμμα του, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε λεκτική και σωματική αψιμαχία με τον Faure, οι σχέσεις με τον οποίο ήταν τεταμένες από τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου.

 Το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν από την πλευρά του, καταδίκασε τη βίαιη επίθεση κατά του Faure.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση