GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έβρεξε» πρόστιμα στους... θεριακλήδες του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Έφοδο πραγματοποίησε μικτό κλιμάκιο που πραγματοποιεί ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονί...


Έφοδο πραγματοποίησε μικτό κλιμάκιο που πραγματοποιεί ελέγχους για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, «μοιράζοντας» πρόστιμα στους… θεριακλήδες.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να καπνίζουν σε χώρους των δικαστηρίων και μέχρι αργά το μεσημέρι είχαν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 50 ευρώ.

Η απόφαση για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ελήφθη σε πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ενόψει της έναρξης του νέου δικαστικού έτους. Προς αυτήν την κατεύθυνση αποφασίστηκε οι έλεγχοι να διεξάγονται από μικτά κλιμάκια, αποτελούμενα από αστυνομικούς, υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τα κλιμάκια έπιασαν από χθες δουλειά, αλλά περιορίστηκαν -πρώτη μέρα των ελέγχων- σε συστάσεις. Σήμερα -όμως- δεν χαρίστηκαν στους παραβάτες που έκπληκτοι είδαν τους ελεγκτές να τους κόβουν κλήσεις.

Η απαγόρευση του καπνίσματος ισχύει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του μεγάρου και οι σχετικές ταμπέλες που έχουν αναρτηθεί από καιρό σε όλους τους ορόφους το υπενθυμίζουν στους καπνιστές.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση