GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αρχείο οι καταγγελίες Γιαννουσάκη

Στο αρχείο τέθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά η δικογραφία που αφορά στις καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων π...


Στο αρχείο τέθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά η δικογραφία που αφορά στις καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων που δέχθηκε για να εμπλέξει στην υπόθεση της μεταφοράς των δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor1 τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο εισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Μπρακουμάτσος που διενήργησε την προκαταρκτική έρευνα κατέληξε σε πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο δεν προέκυψαν ευθύνες για την εισαγγελέα Ειρήνη Τζήβα που επισκέφθηκε τον ισοβίτη στις φυλακές, προκειμένου να πάρει κατάθεση, όπως και για τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Κατά τον εισαγγελέα, δεν προέκυψαν ευθύνες και κατά όσων προσώπων κατέθεσε καταγγελίες ο επικεφαλής ομίλου "Παραπολιτικά" Γιάννης Κουρτάκης.
Όσον αφορά στον λιμενικό Παναγιώτη Χριστοφορίδη , για τον οποίο ο Γιαννουσάκης υποστήριξε πως του άσκησε πιέσεις προκειμένου να εμπλέξει τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1,ο εισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία λόγω αρμοδιότητας στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου, η οποία θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες του.
Επίσης, λόγω αρμοδιότητας, η δικογραφία διαβιβάζεται για πειθαρχικό έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων που είχαν την ευθύνη φύλαξης του Μάκη Γιαννουσάκη, προκειμένου να ελεγχθούν για τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα , όπως για το ότι ο ισοβίτης διέθετε τηλέφωνο μέσα στις φυλακές.
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά για όσα κατήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος , όπως τα περί παραλείψεων στην έρευνα για την υπόθεση του ναρκοπλοίου , ενώ ανοικτή παραμένει και η έρευνα που διενεργεί η εισαγγελέας Ειρήνη Τζήβα σχετικά με την χρηματοδότηση του Noor1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση