GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν τον "Μαραντόνα της Ηρωίνης" - ΦΩΤΟ

Στην εξάρθρωση ενός ακόμη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ζωή Ασπροπύ...


Στην εξάρθρωση ενός ακόμη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.
Ηγετικό μέλος της οργάνωσης είναι ένας 27χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός στην Δυτική Αττική ως ο «Μαραντόνα της Ηρωίνης» και βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα ναρκωτικών.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και -κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Οι συλληφθέντες διέμεναν σε παραπήγματα, τα οποία αποτελούσαν και εργαστήρια νόθευσης - επανατυποποίησης ηρωίνης, ενώ την ηρωίνη την έκρυβαν σε υπεδάφιες ειδικές κρύπτες. Έπειτα, οι ναρκωτικές ουσίες διακινούνταν σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, όπως για παράδειγμα Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 23 κιλά ηρωίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση