GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους πέντε οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό στο Μεξικό - Ανάμεσα τους δύο παιδιά

Στους πέντε ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 8,4 βαθμών που σημειώθηκε στο νότιο Μεξικό, ανάμεσα τους είναι κ...


Στους πέντε ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 8,4 βαθμών που σημειώθηκε στο νότιο Μεξικό, ανάμεσα τους είναι και δύο παιδιά.

Ο κυβερνήτης του Ταμπάσκο, Arturo Nunez, δήλωσε ότι το ένα παιδί έχασε τη ζωή του όταν ένας τοίχος κατέρρευσε και το καταπλάκωσε και το άλλο που ήταν βρέφος έφυγε από τη ζωή όταν εξαιτίας του ισχυρού σεισμού σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με αποτέλεσμα να σταματήσει να λειτουργεί το μηχάνημα όπου ήταν συνδεδεμένο.

Ακόμη τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στην πολιτεία Τσιάπας, αναφέρει σε δημοσίευμα της η βρετανική Telegraph.

Σημειώνεται ότι το επίκεντρο του σεισμού ήταν περίπου 100 χιλιόμετρα στα ανοικτά των ακτών της Πολιτείας των Τσιάπας, 123 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Πιχιχιάπαν, πρόσθεσε το USGS, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν 33 χιλιόμετρα.

Πηγή: telegraph.co.uk

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση