GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωράκης: Είμαι της "σχολής Μακρόν" κι ο Μακρόν ήταν της "σχολής Ποτάμι"

Το σχέδιό του για το νέο προοδευτικό Κίνημα και τις λύσεις διακυβέρνησης που αυτό θα κομίσει στην χώρα, ξεδίπλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σ...


Το σχέδιό του για το νέο προοδευτικό Κίνημα και τις λύσεις διακυβέρνησης που αυτό θα κομίσει στην χώρα, ξεδίπλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Best TV, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Μεσσηνία.

«Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις. Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα της χώρας είναι μεγαλύτερα από τις διαχωριστικές αυτές γραμμές. Χρειαζόμαστε λογικές και τολμηρές πολιτικές λύσεις. Να λύσουμε τα προβλήματα με τολμηρές επεμβάσεις, να δανειστούμε λύσεις είτε από την κεντροαριστερή είτε από την κεντροδεξιά σκέψη. Είμαι της "σχολής Μακρόν" κι ο Μακρόν που είπε τα ίδια είναι της "σχολής Ποτάμι"», τόνισε, ενώ επανέλαβε την πεποίθησή του ότι μπορεί να επιτύχει ποσοστό 15% στις εκλογές. Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το μπλοκάρισμα των επενδύσεων που θα φέρουν θέσεις εργασίας.

Ως προς τη συνεργασία με πολιτικούς που έχουν κυβερνήσει, επεσήμανε ότι δεν την απορρίπτει συλλήβδην. «Υπάρχουν θετικά παραδείγματα από το παρελθόν, αλλά αλίμονο εάν πούμε ότι θα μας κυβερνήσει το παρελθόν. Πρέπει να έχουμε ένα μείγμα πολιτικής που θα περιλαμβάνει τα θετικά παραδείγματα, τη θετική εμπειρία και πολύ νέο αίμα. Έχω πάρει τα μαθήματά μου από την πολιτική αυτά τα τρία χρόνια και πιστεύω μπορούμε να φτιάξουμε ένα ισχυρό προοδευτικό Κίνημα που θα κυβερνήσει τον τόπο με διαφάνεια, σύγκρουση με συμφέροντα και συντεχνίες, για το κοινό καλό και όχι το καλό των κομματικών φίλων», είπε και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για «τη μεγάλη οικογένεια του Κέντρου». «Η δική μας προσπάθεια είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι χρειαζόμαστε ένα νέο προοδευτικό κίνημα που θα περιλαμβάνει σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθερους, κεντρώους, κεντροαριστερούς, οικολόγους, όλους αυτούς που θα πρέπει να δώσουν το "παρών" για τη μεγάλη οικογένεια του κέντρου. Πρέπει να ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι, ώστε οι πολίτες να βγάζουν τις ηγεσίες των κομμάτων κι όχι αυτές να βγαίνουν από κάποιες κομματικές συναντήσεις», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση