GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταθάκης: Σήμερα - αύριο ολοκληρώνεται η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας - ΒΙΝΤΕΟ

"Η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, σήμερα - αύριο", δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ...


"Η αδειοδότηση της Ολυμπιάδας ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, σήμερα - αύριο", δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των μεταλλωρύχων Χαλκιδικής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το «πάγωμα» των επενδύσεων της Eldorado Gold.

Όπως διευκρίνισε ο υπουργός, «δίνονται τρεις άδειες στην Ολυμπιάδα που επιτρέπουν την πλήρη λειτουργία της».

Σε ό,τι αφορά το θέμα των Σκουριών και της καθετοποίησης της παραγωγής ο κ. Σταθάκης ανέφερε ότι θα μπουν στη διαδικασία της διαιτησίας, η οποία θα είναι τρίμηνης διάρκειας.

Ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και κατέληξε σε κοινό πλαίσιο, ενώ απαντώντας σε ερώτηση επεσήμανε πως αν ζητηθεί συνάντηση και από την πλευρά της εταιρείας αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Η αδειοδότηση των Σκουριών που συνδέεται με το επίμαχο ζήτημα της μεταλλουργικής μεθόδου που θα χρησιμοποιηθεί εξαρτάται από το αποτέλεσμα της διαιτησίας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας, κατέληξε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο από το enikos.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση