GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας για την Κεντροαριστερά: Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους να ανασυγκροτήσουν τον χώρο τους, είναι θετικό για το πολιτικό σύστημα&...


"Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους να ανασυγκροτήσουν τον χώρο τους, είναι θετικό για το πολιτικό σύστημα", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

"Πριν από πέντε χρόνια, πριν από τα μνημόνια, είχαμε ένα άλλο πολιτικό σκηνικό. Είχαμε δύο πόλους που ήταν η Κεντροδεξιά και η Κεντροαριστερά, που εναλλάσσονταν στην εξουσία. Σήμερα έχουμε ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό σκηνικό, έχουμε δύο πόλους που δεν είναι Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά, είναι η Δεξιά και η Αριστερά... Το ποιος θα είναι ο ρόλος της Κεντροαριστεράς σε αυτό το πολιτικό σκηνικό είναι ένα θέμα μεγάλης συζήτησης" ανέφερε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

"Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους να ανασυγκροτήσουν τον χώρο τους, είναι θετικό για το πολιτικό σύστημα. Αλλά, θα είναι θετικό για το πολιτικό σύστημα, πρώτον εάν συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να μιλήσουν και να καταλάβουν αυτήν τη νέα πραγματικότητα και να συζητήσουν για τους όρους της στρατηγικής και πολιτικής σύγκλισης της επόμενης μέρας. Αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη παρά είτε με τη Δεξιά είτε με την Αριστερά. Εάν δεν απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα το κρίσιμο, δεν μπορεί να έχει στρατηγική. Η σοσιαλδημοκρατία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση